Jorge Garcia - Biografie

20. srpna 2007 v 13:27 |  ╠Hurley Reyes (Jorge Garcia)
Jorge Garcia (28.4.1973, Nebraska, USA)
jorge-garcia

Biografie:
Když po skončení školního představení málem spadla díky aplausu pro něj místní tělocvična, uvědomil si tehdy třináctiletý Jorge, kterým směrem se má jeho kariéra ubírat. Sympatický tlouštík z Nebrasky se vydal 28. dubna 1973 na dlouhou cestu, během které uspořádal mnoho komediálních vystoupení v show jiných kolegů (Jay Leno, Jimmy Kimmel, Tony Danza), měl několik účastí v prestižních divadelních hrách (Romancing Valentino, Fiddle on the Roof) a mnoho desítek tisíc nahrávek. Od prodejce cédéček se postupně propracoval do levných studentských filmů, následně přihrával poručíku Columbovi a Charlie Sheenovi v sitcomu Všichni starostovi muži, aby na jednu sezónu úspěšně zakotvil v doktorském seriálu Becker. Stejně jako pro mnoho jeho kolegů je pro něj seriál LOST jeho největší hereckou příležitostí.

Filmografie:
1997 - Raven´s Ridge
1999 - Tomorrow by Midnight
2003 - Columbo: Columbo Likes the Nightlife
2003 - Becker
2004 - The Good Humor Man
2004 - Happily Even After
2005 - Little Athens

 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama